02-02-05

Verslag worstenbrood- en appelbolnamiddag

180 man was er aanwezig op de worstenbroden- en appelbollennamiddag die we samen met de afdeling Borgerhout organiseerde. Een onverhoopt succes dus!

De zaal zat goed vol maar ondanks deze drukte verliep deze dag niet chaotisch, integendeel. Rond half twee begonnen de eerste mensen binnen te komen en tegen kwart na twee zat de zaal goed vol. Als eerste kwam onze voorzitter, Albrecht Cleymans aan het woord. Hij had het over hoe goed de afdeling Berchem draaide, dit door enkele nieuwe krachten in het bestuur, een eigen weblog en binnenkort ook een eigen jongerenafdeling! Nadien stelde hij de mensen van het bestuur - die steeds paraat staan voor de partij - voor aan de mensen.
De tweede spreker was Jeroen Van Bogaert. Jeroen had het over de toenemende onveiligheid in Berchem. Na een steekpartij waar we u al eerder over berichtte had Berchem ook te maken met een overval en een brutale verkrachting. Ook had hij het over het wanbeleid van het Berchemse district met in het bijzonder de ‘stoten’ van VLD’er Pros Slachmuylders.
Nadien was het de beurt aan de voorzitster van de afdeling Borgerhout. Ook hier werd het bestuur aan de aanwezigen voorgesteld.
De laatste spreker was Gerolf Annemans. Met volle overtuiging sprak hij de menigte toe. Hij had het vooral over de PS en haar té grote macht over België en Vlaanderen. Annemans maakte ons duidelijk dat wij niet door de Vlaamse politici worden geregeerd maar wel door de Franstalige! Wij leven dus in een land waar we worden geregeerd door personen waar wij niet op kunnen stemmen. Hij had het ook nog over de (niet) splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde. Het splitsen zou maar “5 minuten duren”. De N-VA zou niet in de Vlaamse regering stappen als het niet gesplitst zou zijn. Dat maakte Annemans ons dus nog eens duidelijk.

Tegen half vier mochten de mensen dan aanschuiven om hun worstenbroden en/of appelbollen te halen. Ook nu verliep alles – ondanks de drukte – vlekkeloos. Nadat de mensen genoten hadden van hun heerlijke worstenbrood/appelbol was er nog ruimschoots de tijd om gezellig na te praten.

Het was dus een geslaagde namiddag!


Klik hier om de foto's te bekijken! (Voor groter formaat, klik op de foto)

18:47 Gepost door Vlaams Belang Berchem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.