06-02-05

Vlaams Belang Jongeren in Berchem

De Vlaams Belang Jongeren zijn er nu ook in Berchem!  De oprichting vond plaats in zaal Gietschotel met toespraken van Filip Dewinter en Hans Verreyt en de opkomst was groot. Er was zelfs een Nederlandse delegatie.

 

Na enige vertraging kregen alle leden en sympathisanten de eerste toespraak te horen. Albrecht Cleymans, voorzitter van het Vlaams Belang Berchem, bedankte de enthousiaste ploeg zonder wie  de oprichting van de Jongeren niet mogelijk zou zijn geweest. Vidkun Deprins, Machteld Torfs en Kristof De Bock kregen applaus voor hun belangeloze inzet. Zij zijn de drijvende kracht achter de Jongeren in Berchem.

 

Hans verreyt, voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren Nationaal, kwam als tweede aan de beurt. Hij was verheugd dat er nu ook een Jongeren-afdeling is in Berchem. "Niet eenvoudig, want Vlaams Belang Jongeren krijgen overal tegenkanting. Maar het is toch gelukt."

 

Filip Dewinter was de laatste die het publiek toesprak.  Hij zei dat een partij een middel moet zijn en geen doel op zich en de Jongeren zullen erover moeten waken dat het zo blijft. "Het Vlaams Belang mag nooit dezelfde weg opgaan als de andere partijen. De Jongeren zijn de toekomst." 

 

Tenslotte was er een kleine receptie om gezellig na te praten en waar nieuwsgierigen kennis konden maken met de Vlaams Belang Jongeren.


Op naar een grootse toekomst voor Berchem met de Vlaams Belang Jongeren


Klik hier  om de foto's te bekijken! (selecteer album "Oprichting 4 februari") (Voor groter formaat, klik op de foto)


13:36 Gepost door Vlaams Belang Berchem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.