07-04-05

Vlaams Belang Berchem op ‘Blokwatch’

Blokwatch, u kent het waarschijnlijk wel. Een organisatie van enkele extreem linkse personen die het doen en laten van het Vlaams Belang nagaat. Dat ze daarbij vaak een loopje met de waarheid nemen en zaken uit hun verband rukken, nemen we er gerust bij! Het is tevens ook een website waar verteld wordt dat we respect moeten hebben voor de holocaust slachtoffers en dat het gevaarlijk is om die zaken daaromtrent te minimaliseren. Gelijk hebben ze! Maar is het dan niet zeer tegenstrijdig dat die site vol cartoons en spotprenten staat met swastika’s en white power tekens? Staat het gelijkstellen van de NSDAP aan het Vlaams Belang niet gelijk aan het minimaliseren van die zaken? Maar goed, tot daar de achtergrond van Blokwatch.

Op die webstek staat dus een
artikel over ons. Ze hebben namelijk het verslag over onze vlaggenactie integraal overgenomen (zeer sympathiek en origineel is dat…). Zij vinden het blijkbaar lachwekkend dat wij zoiets organiseren. Blijkbaar ligt ons gevoel van humor op een hogere golflengte, want wij zien er de humor niet van in…. Het Vlaams Belang wil nu eenmaal de kloof met de burger dichten en via dit soort activiteiten houden wij contact met de Berchemenaar. Als Blokwatch ons dus eens zou kunnen vertellen wat ze daar zo satirisch aan vinden!?

Langs de ene kant vinden we het zeer flauw en laag bij de grond van Blokwatch om een artikel zomaar volledig over te nemen en het een beetje belachelijk te maken. Langst de andere kant danken wij hen voor de gegeven publiciteit.

Kristof De Bock


21:17 Gepost door Vlaams Belang Berchem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.