20-06-05

11 juli, hang je vlag buiten!

 

Beste inwoner van Berchem.

Binnen minder dan een maand is het weer zover :  11 juli, onze feestdag! We herdenken de slag der gulden sporen, de Vlaamse overwinning op het Franse leger in 1302.  Net zoals toen moet Vlaanderen ook nu nog opboksen tegen een sterk Franstalig front mede door de zwakheid van onze Vlaamse meerderheidspolitici.

Het Belgische regime is de doodsteek voor de Vlaamse welvaart.  Vlaanderen moet niet weten van schijnmaatregelen zoals federalisme of confederalisme.  Neen, Vlaanderen heeft nood aan onafhankelijkheid !  Enkel op die manier zal er een einde komen aan de onrechtvaardige miljardentransfers  (€ 11 miljard per jaar)  naar Wallonië.  Vlaanderen kan zo eindelijk een eigen sociaal beleid voeren én is men verlost van elke
communautaire spanning!


Ben je ook van mening dat Vlaanderen meer verdient dan wat het nu heeft in de Belgische constructie ?  Laat het dan merken en hang op 11 juli je Vlaamse Leeuw buiten !  Wees trots op je Vlaamse identiteit en laat dat ook merken.  Elke leeuwenvlag buiten is als een kleine overwinning op het Belgische regime !

 

Heb je nog geen vlag? Bestel er dan zo snel mogelijk één  (via de webstek van Vlaams Belang Nationaal, op de vele activiteiten, in het lokaal Vlaams Belang-secretariaat, in een Vlaamse Beweging winkel,…) !

 

Vlaanderen onafhankelijk !
België Barst !

 

Kristof De Bock

10:54 Gepost door Vlaams Belang Berchem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.