21-06-05

VBJ-Berchem op de braderij !

Zoals vele van jullie wel gemerkt hebben, stonden we afgelopen weekend met een kraampje op de Diksmuidelaan. We stonden daar met vlaggen, polo’s, T-hemden, zelfklevers, folders, enz, enz. Via deze manier wilden we op een positieve manier naar buiten komen. Ook de mensen in Berchem hebben kunnen zien dat VBJ niet die fascistische en racistische jongeren zijn waarvoor wij al te vaak worden afgeschreven in de media!

Met de weergoden aan onze kant beleefden we een fantastisch weekend. Op enkele negatieve reacties na (wat uiteraard moet kunnen in een democratie, niet iedereen moet met ons akkoord gaan), hoorden we enkel positieve geluiden van de mensen. Moesten het nu verkiezingen zijn en we gingen voort op de reacties van de mensen, dan werd het weer een zogenaamde ‘zwarte’ zondag!

s42008127rr.jpg

Aan het aantal verkochte leeuwenvlaggen is het te merken dat het Vlaamse bewustzijn bij vele mensen begint door te dringen. Een evolutie waar VBJ natuurlijk alleen maar blij mee kan zijn. Wij hopen dan ook dat de leeuwenvlag op 11 juli massaal wordt buitenhangen.

Dit is zeker niet de laatste actie die u van ons mag verwachten. Onder de noemer Jong, Vlaams en Rebels gaan we gewoon door met het voeren van acties, organiseren van vormingsavonden en het houden van VBJ-café’s.

Wenst u op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten, stuur dan ja gegevens door naar vbj_berchem@hotmail.com.

Vlaamse groeten

Vidkun Deprins                    Kristof De Bock                    Machteld Torfs
Voorzitter                             Secretaris                             Penningmeester
VBJ-Berchem                      VBJ-Berchem                       VBJ-Berchem
s42008079wm.jpg 

12:26 Gepost door Vlaams Belang Berchem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.