17-09-05

Startschot Antwerpse verkiezingen 2006!

De A-conventie

Op zondag 9 oktober 2005 - precies één jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen - geeft het Vlaams Belang het startschot voor de campagne.  Het belang van de gemeenteraadsverkiezingen voor het Vlaams Belang kan nauwelijks overschat worden.  Alle ogen zullen op 8 oktober 2006 gericht zijn op Antwerpen.  Slaagt het Vlaams Belang er in om z’n score nogmaals te verbeteren ?  Neemt het Vlaams Belang in Antwerpen na meer dan 70 jaar socialisme de macht over in Antwerpen ?

Met de A-conventie wil het Vlaams Belang de bakens uitzetten voor de gemeenteraadsverkiezingsstrijd in Antwerpen.  Wat zijn de doelstellingen ? Hoe willen we die bereiken ? Welke middelen zetten we in ? Hoe ziet ons beleidsalternatief er uit ? Wat mag de Antwerpenaar van ons verwachten ?  Sprekers uit binnen- en buitenland zullen aantonen dat het mogelijk is om een alternatief stedelijk beleid op poten te zetten dat komaf maakt met de vreemdelingentoevloed, het criminaliteitsprobleem, de verloedering en de overlast.

We verwachten u op zondag 9 oktober in de Waagnatie aan de Scheldekaaien om samen van wal te steken voor een spetterend verkiezingsjaar !

www.vlaamsbelangantwerpen.be13:37 Gepost door Vlaams Belang Berchem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.