12-01-06

Afdelingsfeest

Zondag 29 januari 2006 te 14 uur :

worstenbrood- en appelbollennamiddag

met als sprekers :

Anke Van dermeersch

en

Marie-Rose Morel

 

 

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert uw Berchemse Vlaams Belangafdeling een gezellige namiddag, die dit jaar in het teken staat van  « de vrouw in de politiek », met als gastspreeksters Anke Van dermeersch en Marie-Rose Morel. 

 

Dit afdelingsfeest gaat naar goede gewoonte door in zaal Gietschotel, Lode van Berckenlaan 179 te Borgerhout en begint om 14 uur. 

 

Voor € 4,- kan u er genieten van een warme drank met naar keuze 2 worstenbroden, 2 appelbollen of 1 worstenbrood en 1 appelbol  - en van goed gezelschap en een gezellige babbel natuurlijk.

 

Inschrijven kan vóór 22 januari door middel van de bijgevoegde overschrijving  (vermeld uw naam en wat u wenst te eten).

 

Voorafgaand aan deze worstenbrood- en appelbollennamiddag is er vanaf 12 uur een algemene ledenvergadering voorzien. De leden die hieraan wensen deel te nemen verwachten wij om 12 uur stipt.  We zullen hier de werking van onze afdeling bespreken en onze visie op het gevoerde beleid.  Zeker in dit verkiezingsjaar mag u de kans niet laten liggen om als lid aktief deel te nemen aan de werking van onze Berchemse afdeling !

 

Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij onze afdelingsvoorzitter :

Albrecht Cleymans

Dianalaan 37

2600 Berchem

tel. 03/321.50.17

gsm 0485/62.24.15.

 

Namens het bestuur van de Vlaams Belangafdeling Berchem,

 

Albrecht Cleymans
Voorzitter.

 

10:57 Gepost door Vlaams Belang Berchem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.